bedrijfsbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging

Voor losse panden en bedrijventerreinen

De toenemende criminaliteit rond bedrijven vraagt om steeds meer en betere bedrijfsbeveiliging. Zowel voor losse panden als complete bedrijventerreinen. Iedereen met een eigen bedrijf wil namelijk dat zijn of haar zaak en de goederen daarin goed beveiligd zijn tegen de grijpgrage handen van mensen die er niet horen te zijn. Voor bedrijfsbeveiliging kunt u uiteraard een professioneel bedrijf inschakelen. Daarom leggen we u hieronder uit wat bedrijfsbeveiliging eigenlijk inhoudt.

Wat is bedrijfsbeveiliging?

Met professionele bedrijfsbeveiliging is uw bedrijfspand beveiligd om onder andere diefstal, fraude en vernieling te voorkomen. Een beveiligingsbedrijf voert de beveiliging op een aantal manieren uit. Met onder andere toegangscontrole, alarmopvolging en surveillance. Naast het beveiligen van kantoorpanden behoort ook het bewaken van gehele industrie- en bedrijventerreinen onder bedrijfsbeveiliging.

Wat houdt bedrijfsbeveiliging in?

Bedrijfsbeveiliging kent een aantal belangrijke taken die een ondernemer zelf niet tot nauwelijks kan uitvoeren. Die taken zijn bijvoorbeeld:
  • Toegangscontrole: bij veel organisaties lopen voortdurend mensen in en uit. Dat is zelf natuurlijk lastig te controleren. Goede beveiligers combineren een vriendelijk ontvangst met goed en veilig toezicht.
  • Brand- en sluitrondes in het bedrijf: zodra uw personeel vertrokken is, wordt uw pand goed gecontroleerd. Zo wordt er gecontroleerd of uw pand goed afgesloten is en ook hoe het is met mogelijke (brand)gevaarlijke situaties, lampen worden uitgedaan en het alarmsysteem wordt ingeschakeld.
  • Alarmopvolging ingeval het alarm afgaat.
  • Controlerondes: een bedrijfsbeveiliger loopt controlerondes in en rond uw bedrijfspand om eventuele gevaarlijke situaties snel vast te kunnen stellen.

Kies ook voor professionele bedrijfsbeveiliging

Het is een onmogelijke klus om zelf uw bedrijf te beveiligen. Dat kunt u daarom beter overlaten aan echte bedrijfsbeveiligers. Een professioneel bedrijf in bedrijfsbeveiliging weet van de hoed en de rand als het gaat om het veilig houden van bedrijven en bedrijfsterreinen. Deze beveiligers voorkomen gevaarlijke en onveilige situaties in en rond uw bedrijfspand. Heeft u ervaring met bedrijfsbeveiliging door een professioneel beveiligingsbedrijf? Vul het contactformulier in en deel uw ervaring met ons.