Het vergelijken van het KPN sim only en Simyo sim only abonnement

Zowel de KPN sim only als Simyo sim only abonnement zijn prima abonnementen om te nemen. Toch is het essentieel dat je de twee met elkaar vergelijkt. Dat komt omdat er vaak kleine details aan zitten die je ervaring ermee op een grote manier kunnen veranderen. Het Simyo sim only abonnement biedt een veelheid aan diensten. Je kunt de basis 3G dienst krijgen die 200 minuten bellen plus sms berichten bevat of zelfs hun 4G dienst die komt met 20GB data en onbeperkt bellen en sms’en. Met meer dan 30 soorten abonnementen, zul je zeker in staat zijn om er een te kiezen die het beste past bij je persoonlijke voorkeuren en behoeften met Simyo sim only. De KPN sim only biedt iets meer diensten van hogere kwaliteit dan Simyo sim only. Hier kun je een 3G of 5G dienst krijgen met hun abonnement. Maar net als de Simyo sim only abonnementen, heeft KPN sim only nog steeds dezelfde diensten die onbeperkt bellen, sms’en en beperkte of onbeperkte internet data biedt.

KPN sim only en Simyo sim only abonnement Betaalbaarheid

Als je op een budget zit, dan kun je beter kiezen voor de Simyo sim only abonnementen. Dat komt omdat bij Simyo sim only abonnementen een stuk goedkoper zijn dan de KPN sim only. Het goedkoopste abonnement van Simyo sim only kost slechts 5 euro per maand. De rest van de abonnementen variëren van 6 euro tot 17 euro. KPN sim only abonnementen beginnen bij 14 euro per maand en de duurste is 35 euro. Dit is een enorm verschil met Simyo sim only. Maar KPN sim only biedt betere diensten waardoor het ook een duurder tarief heeft. 

Dekking van het netwerk

Zoals eerder gezegd biedt KPN sim alleen een 5G ervaring voor je netwerkdekking en de Simyo sim alleen de 3G netwerkdienst. Tussen 5G en 3G zit een groot verschil. Met 5G netwerk mogelijkheden, zul je in staat zijn om draadloos verbinding te maken met het internet met veel meer snelheid en reactievermogen in vergelijking met de 3G netwerk service. Dit zal zeer essentieel zijn voor mensen die altijd onderweg zijn en tegelijkertijd werken. 3G-netwerkdiensten zijn eigenlijk nog steeds een haalbare manier om toegang te krijgen tot het internet. Maar het is misschien niet zo snel als je zou willen als je bepaald werk moet doen dat een hoge snelheid internet vereist.

Algemene dienst

De meeste mensen kiezen vaak voor de Simyo sim alleen vanwege de goedkope prijs en adequate diensten. Soms zijn de snelste en beste opties van sim abonnementen niet echt wat mensen nodig hebben. De Simyo sim only kan het meeste bieden wat mensen nodig hebben met hun telefoon, zoals een normale internetsnelheid en solide bel- en sms mogelijkheden. KPN sim only kan ook bogen op een geweldige algemene servicekwaliteit. Het enige probleem is dat het misschien te duur is voor de meeste mensen die hun telefoon gewoon willen gebruiken om te internetten en contact op te nemen.