Hiephiepkado relatiegeschenken zijn leuk maar vooral zeer origineel

relatiegeschenken-hiephiepkadoBen jij op zoek leuke maar vooral originele relatiegeschenken dan weet ik het juiste adres voor jou. Dat kwam omdat ik laatst op een beurs was en zag daar het bedrijf Hiephiepkado relatiegeschenken staan. Omdat zij er toch wel uitsprongen met hun presentatie was ik het gesprek aangegaan met de vertegenwoordiger. Hij vertelde mij een aantal interessante zaken. Zo bestaat hun assortiment dus uit relatiegeschenken en verder nog uit gadgets en premiums. Totaal hebben zij meer als 35.000 verschillende items. Ik vroeg mij ook af waarom hun een zo diverse assortiment hebben. De vertegenwoordiger vertelde dat dit kwam omdat zij direct inkopen vanuit Azië en een eigen ontwikkelingsafdeling. Hier ontwerpt Hiephiepkado hun originele relatiegeschenken. Doordat ik zo nieuwsgierig was had ik namens mijn bedrijf een proeforder besteld. 

relatiegeschenken-5-54521-jamies-jumbo-vleesmessen_2779-4749b

Leuke premium waar ik er in de toekomst meer van ga bestellen

relatiegeschenken-3149-chocotelegram-21-post_25633-30915bIk heb inmiddels de bestelde premium binnen en het bevalt mij zeer! Omdat ik werkzaam ben bij een verzekeringsnemer moest het natuurlijk wel bij het bedrijf passen. Dat was gelukkig gelukt, de proeforder viel bij iedereen in de smaak. Het was namelijk een chocoladegram. Klinkt misschien simpel, maar er stond dus een persoonlijke boodschap op. Ik zal een foto hier bij zetten zodat jullie het kunnen zien. De levering verliep ook vlekkeloos, al ging het hierbij wel slecht om een aantal items. Ik kan ook niet wachten totdat de kerstcommissie eens gebruikt maakt van Hiephiepkado Relatiegeschenken. Wanneer zij dit gedaan hebben twijfel ik er dan ook geen moment aan dat dit ook perfect zal gaan lopen. Dit bedrijf staat in ieder geval in mijn boekje als aanrader.