Kennis maken met nieuw initiatief Digital Agency

Leden of klanten aan elkaar verbinden is het mooiste wat er is, de belangrijkste aspecten om dat te kunnen bereiken is het delen van kennis, het laten zien van vakmanschap en ontwikkeling wat continue bijgespijkerd wordt. Het is voor jou natuurlijk belangrijk te weten waar je dat punt mee zou kunnen bereiken. Nieuw initiatief Digital Agency is dan zeker iets wat bij jou past.

De mogelijkheden samen bekijken

Wat je dan ook wil om te bereiken wat je voor ogen hebt, we kunnen ten alle tijden kijken naar wat het beste bij je past en wat we het beste kunnen opzetten om dat doel te kunnen bereiken. Zelfs met een digitaal project is dat geen enkel probleem. Het geheel draait zowiezo om mensen, of dat nu de klanten zijn, of de personeelsleden, of zelfs wel beiden?

Bij nieuw initiatief Digital Agency bekijken we het project en proberen daarop precies de juiste manier op in te spelen. Daarvoor moet goed in kaart gebracht worden wat er nodig is en wat er precies bereikt moet worden. Uiteindelijk beslis je natuurlijk zelf, maar die beslissing wordt al een stuk gemakkelijker als er precies op een rijtje staat wat de voordelen en nadelen zijn van die beslissing.

Voor wie is het bedoeld

Het nieuw initiatief Digital Agency is een online-partner die vooral bedoeld is voor organisaties waarbij met heel veel aandacht voor mensen. Het draait ook enorm om de maatschappelijke betrokkenheid.  Je kunt dan denken aan zorginstellingen, instituten die zich richten op een bepaald kennisgebied, en verschillende verenigingen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je niet in een van deze drie groepen valt.

Hoe het precies werkt

Je vraagt je misschien ook af hoe dat dan precies gaat dat nieuw initiatief digital agency. Waar wij in geloven is vooral het feit dat leren van elkaar het beste gaat in groepjes waarin de verschillende deelnemers kennis met elkaar uitwisselen en dan vooral op het moment dat dat ieder voor zich uitkomt.

Een online platform waar iedereen afzonderlijk van elkaar op afzonderlijke momenten kan inloggen is dan een ideale oplossing. Door bepaalde dingen met elkaar te combineren, namelijk delen, leren en die twee dingen verbinden met elkaar zijn wij ervan overtuigd het beste resultaat te bereiken en willen graag dat anderen hier ook deel van uit kunnen maken.

Hoe is het dan precies opgebouwd?

Om te begrijpen hoe nieuw digital agency zo effectief kan zijn is het misschien ook van belang een klein beetje te begrijpen hoe het een en ander is opgebouwd. Het eerste wat opgezet wordt is een kennisbank, in de kennisbank staat de kennis die ieder afzonderlijk heeft, of nog niet heeft.  Verder is er nog de leeromgeving waar deze kennis bijgespijkerd kan worden en als laatste de online community waar de verschillende deelnemers hun ervaringen kunnen uitwisselen en met elkaar kunnen communiceren. Al met al dus een heel compleet pakket, waar weinig op of aan te merken is. Al is er natuurlijk altijd ruimte voor verbetering.