Seo in Eindhoven!

Seo Eindhoven

Ik heb sinds kort een eigen webshop waar ik kleren verkoop. Uiteindelijk kwam ik op internet seo Eindhoven tegen. Dit omdat ik in Eindhoven woonachtig ben. Zij zorgen ervoor dat bedrijven en webshops (zoals ik) met behulp van zoekmachine optimalisatie jouw website beter vindbaar wordt. Uiteindelijk kom je dan hoger in Google terecht.

Ik had hier nog nooit van gehoord, maar voor mij kwam het wel heel goed van pas. Omdat ik als webshop alleen maar online kleding verkoop, moeten mensen mij dus ook online kunnen vinden. Daarom is het raadzaam om hoog in de lijst van Google te staan.

Eerst deed ik nog kleding in de sale, met de hoop dat het dan beter zou verkopen. Dankzij de sales ging ik er alsnog niet echt op voorruit. Toen besloot ik om dit bedrijf te gaan benaderen, zodat mijn naamsbekendheid groeit en mijn verkoop stijgt.

SEO Eindhoven

Mijn eigen ervaring

Toen ik werd geholpen en zij aan de slag gingen om mijn webshop te verbeteren, merkte ik twee weken later gelijk al verschil. Ik had namelijk nog een paar dingen in de uitverkoop staan en binnen twee weken was meer dan de helft al uitverkocht! Ook vloog mijn nieuwe zomercollectie de deur uit. Hierdoor moest ik gelijk zoveel kledingstukken weer bij bestellen. Dit had ik nog nooit mee gemaakt en wat voelde dit goed! Hierdoor groeiden ook mijn social media kanalen en kreeg ik er gelijk veel meer volgers bij. Uiteindelijk werd mijn naamsbekendheid ook veel groter.

Wij zijn nu inmiddels twee maanden verder en mijn kleding verkoopt steeds beter. Ook blijven de volgers van mijn social media kanaal groeien. Tevens krijg ik steeds meer likes en worden mijn berichten steeds meer gedeeld op Facebook! Top nieuws! Ik kan zeker iedereen seo in Eindhoven aanraden!

Dit bericht is geplaatst in marketing met de tags , , . Bookmark de permalink.