pantry keuken

Revival van de pantry keuken

Hoera, het einde van de kantoortuin is in zicht. Wat is dan de opvolger? Social design, oftewel het nieuwste werken waarbij u naar kantoor komt om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Hiervoor worden vaak weer wanden geplaatst om kleinere flexibele ruimtes te scheppen. Met meer ruimtes op een oppervlak ontstaan er ook weer gangen met daarin kleine keukentjes. Oftewel: de pantry keuken is bezig aan een revival. In dit artikel leest u meer over de pantry keuken.

Wat is een pantry keuken?

Een pantry keuken is een klein inloopkeukentje waar u alleen koffie of thee zet of even iets opwarmt in de magnetron. Geen poespas, maar alleen het hoognodige.

Meer dan alleen een praktische plek

Pantry keukens zijn meer dan alleen praktisch. Dat stilzitten het nieuw roken is, daar zijn de medici het wel over eens. Door voor koffie of thee even naar de pantry te lopen bent u even van uw plek af. In steeds meer bedrijven haalt u daarom ook geen koffie meer voor elkaar, maar alleen voor uzelf. Wilt u toch sociaal doen? Dan loopt u samen naar de pantry keuken voor koffie.

Pantry is goedkoop

Een keuken is noodzakelijk op het bedrijf en een pantry is hiervoor een voordelige oplossing. Wat een keuken duur maakt is namelijk de apparatuur. En die zult u in een pantry keuken niet tegenkomen. Deze bestaat uit twee of drie keukenblokken en is daarmee slechts een kleine investering.

Voordelig, maar onmisbaar

Nu het einde van de kantoortuin in zicht is en we weer in kleinere ruimtes gaan werken, keert ook de pantry keuken weer terug. Deze praktische keuken is voordelig, maar ook onmisbaar in het leven op kantoor. Want zeg nu zelf: wat zouden we moeten zonder koffie? Wilt u meer weten over de pantry keuken? U kunt uw vragen stellen via het contactformulier