Bedrijfskledij aanschaffen

Bedrijfskledij

De kleren maken de mens en met de juiste bedrijfskledij wordt dit nog eens extra gestimuleerd. Vooral bij bedrijven en vooral horecabedrijven is de kleding een belangrijk aspect. Het staat heel erg netjes en tevens kan deze kleding ook voor bescherming zorgen. Denk aan de bediening in een restaurant. Door een schort aan te hebben, kunnen zij zich beschermen wanneer er iets omvalt tijdens het bedienen aan een tafel. Dit schort kan ervoor zorgen dat de medewerker zich niet kan verbranden, door een omvallende kom hete soep.

Suit Up maakt zeer mooie bedrijfskledij

Een restaurant of een hotel heeft verschillende medewerkers in dienst. Elke medewerker heeft zo zijn eigen functie. Denk aan de bediening, de baliemedewerkers in een hotel en niet te vergeten de keukenbrigades. Iedereen heeft zo zijn eigen werkzaamheden en daarom is het ook belangrijk om hier de kleding op aan te kunnen passen. Zo hebben de medewerkers in de keuken speciale kleding wat niet alleen veilig, maar ook hygiënisch moet zijn. De medewerkers aan de balie moeten er netjes en formeel uitzien.

Samen met Suit Up is het mogelijk om een speciale kledinglijn te ontwerpen. Alles kan op elkaar afgestemd worden en dat is geweldig. Zo kunnen de kleuren uitgezocht worden en dit door het hele bedrijf door laten gaan. Behalve dat dit erg netjes staat is het voor de gasten ook meteen duidelijk wie het personeel is.