De vakantie zit er jammer genoeg weer voor veel mensen op en dat betekent dat je weer uitgerust kunt beginnen op je werk, tenminste dat hopen we! En wat is er nou leuker om met een mooie nieuwe tas op je werk te verschijnen! Laat je inspireren door de mooiste zakelijke tassen van het momen

Bussiness

Business, denk: strak in pak, stropdas, nette schoenen en een matching riem. Binnen deze stijl is er weinig ruimte voor gewaagde kleding, maar dat betekend niet dat je geen statement kunt maken met je tas! De klassieke aktetas is er tegenwoordig in heel veel verschillende vormen, van klassiek tot een ruig leersoort. Van een klassieke overslag met sluiting, tot handige rits vakken. Wil je echt een klassieke tas van ‘vroeger’, ga dan voor een aktetas. Wil je een tikkie eigenwijzer? Ga passen de tassen van Castelijn & Beerens, Micmacbags en Chesterfield perfect bij jouw versie van de klassieke business look.

Casual

Casual smart, de all time favourite: de rugzak! Wie zegt dat een zakelijke man geen rugzak kan dragen heeft het mis! De rugzak gaat perfect samen met een nette outfit. De moderne herenrugzakken van tegenwoordig zijn voorzien van handige, praktische opbergvakken, ritsvakken en extra compartimenten die waardevolle spullen, tablets en laptops beschermen onderweg. Ideaal als je reist met het openbaar vervoer of naar je werk fietst. Kies bijvoorbeeld voor de cartable kipling. Daarbij zijn ze erg stijlvol doordat ze bijvoorbeeld gemaakt zijn van leer of kunstleer.

Mannen met lef kunnen dit jaar ook zeker een schoudertas gaan dragen tijdens een dagje uit of een dag winkelen. Een schoudertas voor heren is tegenwoordig een hit als het gaat om zakelijke tassen. Hoewel het misschien nog wat gek klinkt, zijn er heel veel verschillende soorten van de leukste merken.

Kijk voor de meest stijlvolle zakelijke tassen op maeshillscollection.com/be/.