Dit zijn de redenen waarom je voor Nordvpn moet kiezen voor al je VPN diensten

Ben je op zoek naar een geschikte VPN service waarbij je zeker weet dat je online identiteit op optimale manier wordt beschermd door het verbergen van je IP adres, dan kan je kijken naar de mogelijkheden die Nordvpn te bieden heeft. Als je meer te weten wilt komen over de redenen waarom je voor Nordvpn zou moeten kiezen voor al je VPN diensten, lees dan de tekst die hieronder volgt goed door.

Wie is Nordvpn?

Nordvpn is een marktleider als het gaat om de VPN industrie. Het bedrijf is opgericht in 2012 in Panama en beheert ruim 5.500 servers in zeker 62 landen op wereldwijd niveau. Je IP adres wordt namelijk gemaskeerd waardoor je virtuele locatie niet getraceerd kan worden. Hierdoor kan je veilig op het internet, zowel thuis als op een openbaar wifi netwerk. Dankzij deze uitstekende VPN service kan niemand zien wat je doet online. Tegenwoordig is deze VPN dienst dé populairste als het gaat om particulier gebruik, maar ook voor zakelijk gebruik bij kleine, middelgrote en grote ondernemingen wordt er steeds vaker gekozen voor Nordvpn.

Optimale privacy en maximaal beveiligd

Met Nordvpn ben je op een maximale manier beschermd. Je privacy wordt gewaarborgd op verschillende redenen. Denk zo aan het feit dat er geen logboeken bij worden gehouden van de activiteiten van klanten en dat er gebruik gemaakt wordt van superieure coderingsstandaarden waaronder AES. Hier komt nog bij dat er gebruik wordt gemaakt van PGP sleutels voor het bewaken van accountgegevens, dat er sprake is van een kill-switch om privacyschending en datalekken te voorkomen en dat je extra beschermd bent met double VPN.

Hele snelle snelheden

Je kunt uitgaan van zeer hoge snelheden, vooral handig als je dagelijks urenlang op het internet moet zitten voor het werk. Om deze reden kan je dus op veilige manier online gaan zonder getraceerd te worden.

Altijd prijsaanbiedingen

Er zijn altijd interessante prijsaanbiedingen waar je van kunt profiteren. Hierbij kan je van maandelijkse, halfjaarlijkse en jaarlijkse accounts uitgaan. Voor een halfjaarlijks account betaal je $ 4,99, een jaarlijks account kost $ 6,99 terwijl je $ 11,95 per maand kwijt bent voor een maandelijks account.

Cryptocurrency

Er wordt tegenwoordig ook cryptocurrencies geaccepteerd, waaronder Bitcoin, Ripple en Ethereum. Dit is lang niet bij elke VPN service mogelijk. Je bent door te werken met cryptocurrencies vele malen beter op de online toekomst voorbereid.

Uitgebreid netwerk

Je profiteert van een uitgebreid netwerk waarbij er meer dan 5.500 servers zijn in ruim 62 landen op internationaal niveau. Via de app kan je op de wereldkaart nagaan wat je serverlocatie is. Dit maakt Nordvpn één van de marktleiders op gebied van VPN providers. Bekijk snel VPNdeals.nl voor een uitgebreid aanbod. 

Vraag om advies

Staan de mogelijkheden je wel aan en wil je meer weten over in hoeverre deze VPN diensten geschikt zijn voor je eigen situatie? Vraag dan om deskundig advies aan een specialist zodat je op professionele manier wordt geadviseerd over Nordvpn en een wel geïnformeerde keuze kunt maken.