Elk recht kent zijn advocaat

Peterfreund & Associates

Soms kan het lastig zijn om te bepalen welke advocaat je het beste kan inschakelen. Er bestaan namelijk veel verschillende soorten advocaten. Het is belangrijk om een advocaat in te schakelen die gespecialiseerd is in het rechtsgebied van de situatie waarin jij je bevindt. Het rechtsgebied kent specialisaties zoals strafrecht, handelsrecht, familierecht, verkeersrecht en nog meer. Maar welke advocaat heb jij nodig voor jouw situatie? We verduidelijken voor jou waarom je een advocaat moet inschakelen en welke je het best contacteert. 

Wat doet een advocaat precies?

Heb je juridische problemen? Hiervoor heb je een goede, juridische aanpak nodig. Een advocaat zal jou adviseren over de juiste aanpak en zal daarbij ook bemiddelen en onderhandelen tussen de tegenpartij en jou. Daarnaast zal jouw advocaat je bijstaan in de rechtbank en worden er juridische documenten opgesteld. Belangrijk om te weten is dat een advocaat zich moet hanteren op de deontologische normen zoals voorgeschreven door de Ode van Vlaamse Balies. Alle aspecten die jij je advocaat toevertrouwt, zijn strikt vertrouwelijk. Dit wil zeggen dat in geen enkel geval de informatie die jij deelt, door jouw advocaat openbaar gemaakt mag worden én ook niet aan derden wordt doorgegeven. 

Een advocaat, beter vroeg dan laat:

Een advocaat kan jou bijstaan in allerlei soorten situaties. Wil je voorkomen dat je problemen groter worden? Raadpleeg een advocaat beter vroeg dan laat. Je kan een advocaat raadplegen wanneer je te maken hebt gehad met diefstal, wanneer je vennootschap zich in staat van faillissement bevindt, bij zedenfeiten en nog veel meer. Ben jij nog opzoek naar een advocaat voor een juridisch probleem? We raden je Peterfreund & Associates aan. Zij stellen de best mogelijke oplossing voor om je juridisch probleem op te lossen.

Word bijgestaan door een advocaat van Peterfreund & Associates:

Voor een advocaat uit Antwerpen kan je terecht bij Daniël Peterfreund. Hij is gespecialiseerd in wel 17 verschillende materies en behandelt dossiers van burgerlijke, strafrechtelijke en handelsrechtelijke aard. Bevind jij je in een situatie waarvoor je een advocaat nodig hebt? Voor bijstand of advies kan je dus terecht bij Peterfreund & Associates en je zult gegarandeerd verder worden geholpen. Jouw zaak verdient steeds de volle aandacht, en daar is Daniël Peterfreund zich van bewust. Heb je vragen voor hem? Je krijgt de garantie dat je een persoonlijk antwoord ontvangt op elk bericht binnen de 24 uur. Je kan hem bereiken via telefoon: 0032 (0)476 22 04 02 en via het contactformulier op de website.