Ik heb een geweldige batterij macbook pro gekregen

macbook accuIk werk op een kantoren pand en ongeveer twee maanden geleden was ik aan het werk voor een klant en toen viel mijn Macbook in een keer uit, ik liep de Macbook nog een keer na om te kijken wat er mis mee was want hij ging niet meer aan. Ik kwam er achter dat de batterij stuk was gegaan. Dit was natuurlijk erg vervelend omdat ik midden in een klus zat voor een klant en de overige werkplekken met computers waren bezet. Ik had geen tijd om via mijn werk iets te regelen dus ging ik online zoeken naar een goede vervanging. Ik kwam terecht bij batterij macbook pro en was zeer tevreden over de beschrijving en de prijs.

Ik bestelde hem en ik was verbaasd front_accu_apple_macbook_pro_15_inch_a1281

Ik plaatste mijn bestelling op de webshop in de middag en de volgende dag werd mijn batterij Macbook pro al geleverd op mijn werk , het was erg makkelijk om de batterij zelf te installeren.Het installeren duurde misschien enkele minuten en toen was ik ermee klaar en kon ik de batterij opladen. Ik kon iets later weer volledig aan de slag gaan en was hier dus erg blij mee en mijn baas vanzelf sprekend ook. Ik kon de opdracht voor de klant afmaken binnen de deadline en hierom ben ik de website zeer dankbaar, ze leverden een product van zeer hoge kwaliteit voor een zeer lage prijs en dat met super snelle verzending ook nog.