Loopbaanbegeleiding Gent

Loopbaanbegeleiding Gent staat je bij op diverse manieren met betrekking tot je loopbaan. Heb je het gevoel dat je vast zit? Twijfel je of jouw baan wel bij je past? Of zet je pas net je eerste stappen op de arbeidsmarkt en weet je nog niet zeker voor welke baan je het meest geschikt bent? De ervaren en meelevende coach van Loopbaanbegeleiding Gent staat je bij op ieder vlak. Zij biedt je individuele begeleiding op maat die zal leiden tot positieve resultaten. Niet alleen is de begeleiding gericht op resultaat, maar de coaching zal ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd zijn. Niet voor niets is Loopbaanbegeleiding Gent een erkend loopbaancentrum. Zo ben je er zeker van dat je op de beste manier bijgestaan wordt.

Loopbaanbegeleiding Gent: hoe gaat het coachen in zijn werk?

De coaching zal uitgevoerd worden door Vanessa Bolsens, een zeer ervaren jobcoach vol expertise op dit gebied. Via de website van Loopbaanbegeleiding Gent plan je eenvoudig en snel een eerste afspraak in. Hierbij selecteer je eerst een timeslot die voor jou het meest gelegen komt. Hierna stuur je jouw contactgegevens door, waarna je een bevestiging zult ontvangen van de afspraak.

Vervolgens zal er eerst een telefonische intake plaatsvinden. Dit gesprek zal ongeveer 20 à 30 minuten duren. Na het beantwoorden over een aantal vragen met betrekking tot je loopbaan en het traject dat je voor ogen hebt, kun je besluiten of je start met de begeleiding. Dit hoeft niet: de intake is gratis en geheel vrijblijvend. Vervolgens zul je over de loop van 2 à 4 maanden bijgestaan worden.