Luxe houten garagepoorten

openslaande-garagepoorten (1)Laatst was ik op bezoek bij een vriendin, ze had haar woning onlangs laten renoveren en dat was goed te zien. De woning zag er echt erg goed uit en het was er bovendien veel gezelliger op geworden. Mijn man en ik hebben hier ook al eerder over zitten nadenken, wellicht ook om houten garagepoorten te laten plaatsen.
Bij thuiskomst na het bezoek aan mijn vriendin, heb ik mijn man dan ook gelijk laten weten van de renovatie en we zijn even samen gaan zitten om te kijken of we zelf ook iets zouden kunnen doen. Hetwas dus aan de tijd om serieus over een renovatie na te denken. Het budget speelde echter ook een rol en we hebben toen eerst een prioriteitenlijst opgesteld. Op nummer 1 stond dan ook de garage.
Onze garage was zeker aan renovatie toe en we dachten dus dat dit een uitstekende gelegenheid zou zijn om houten garagepoorten te laten plaatsen. Dus gingen we eerst natuurlijk op zoek naar een aanbieder.

sectionaaldeuren (1)Different Doors

Voor ons was kwaliteit natuurlijk ontzettend belangrijk, maar we hadden ook een beperkt budget. We wisten dan ook al van tevoren dat het moeilijk zou worden om een geschikte aanbieder te vinden. Uiteindelijk viel dit echter nog wel heel erg mee. We zijn namelijk eerst online gaan kijken en vonden toen al snel Different Doors houten garagepoorten. De website zag er in ieder geval al super uit. Natuurlijk wilden we ook graag wat meer weten over dit bedrijf want een mooie website online plaatsen, dat kan natuurlijk iedereen. Dus zijn we op zoek gegaan naar beoordelingen. Die waren super! Uiteindelijk hebben we om een offerte gevraagd en we hebben dan ook meteen een mooie poort besteld. We zijn er heel erg blij mee, dat is zeker!

aluminium-lamellen-deuren (1)