Madurodam – een inspirerende evenementenlocatie

Madurodam – een inspirerende evenementenlocatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) houdt in dat je rekening houdt met de effecten van je bedrijfsvoering op de mens, natuur en maatschappij. En gelukkig maken steeds meer bedrijven dit een integraal onderdeel van hun bedrijfsvoering. Ben je nu toevallig op zoek naar een geschikte evenementenlocatie om maatschappelijk verantwoord een evenement te organiseren in een inspirerende omgeving? Dan hebben wij nog wel een tip voor je: Madurodam! Van een bedrijfsfeest en een congres tot een zakelijk diner. Je kunt het allemaal organiseren met een uniek uitzicht over Nederland in het klein. Alsof dat al niet genoeg inspiratie oplevert steun je er ook nog diverse goede doelen voor kinderen mee. In dit artikel vertellen we je meer over Madurodam als evenementenlocatie.

Faciliteiten Madurodam

Madurodam heeft zeven moderne zalen met een capaciteit van 25 tot 1.200 personen. Of je nu een grootschalig congres organiseert of juist een meer intieme bijeenkomst, het kan allemaal bij Madurodam.

Makkelijk bereikbaar

Madurodam is heel geschikt als evenementenlocatie omdat het heel gemakkelijk te bereiken is dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor. Van daaruit ben je er met de tram of de bus in ongeveer 10 minuten. Ook de reis naar Madurodam kan dus maatschappelijk verantwoord! Daarnaast is er ook voldoende parkeergelegenheid wanneer het handiger is om met de auto of groepsvervoer te reizen. Het parkeerterrein beschikt over maar liefst 500 parkeerplaatsen.

Catering beschikbaar bij Madurodam

Als het gaat om catering, heb je bij evenementenlocatie Madurodam keuze te over – alles van een lichte snack of koffiepauze tot een volledig driegangendiner kan worden geregeld volgens uw wensen en budget. Het ervaren team van Madurodam regelt het allemaal voor jullie zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken!

Onvergetelijke en inspirerende evenementenlocatie

Wie op zoek is naar de perfecte plek om op maatschappelijk verantwoorde wijze een evenement in Den Haag te organiseren, vindt in Madurodam een inspirerende locatie met uitstekende faciliteiten en heerlijke cateringopties. Met andere woorden: alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring. Plus, als je Madurodam boekt als evenementenlocatie weet je dat je geld gaat naar het helpen van kinderen die het nodig hebben – weet jij een betere reden? Misschien ook interessant: “De voordelen van professionele catering voor bedrijven“.