Valbeveiliging om goed te kunnen werken

Valbeveiliging is van groot belang om goed te kunnen werken. Wij zijn een glazenwassers- bedrijf en nu denkt u dat wij misschien alleen voldoende hebben aan een ladder maar niets is minder waar. Omdat wij in de randstad werken en hierbij vele hoge bedrijven en zelfs flats moeten voorzien van schone ramen. Is het werken met veiligheid voor ons prioriteit nummer één. Voordat onze mensen de hoogte ingaan krijgen zij een soort harnas aan. Dit harnas is voorzien van veiligheidsgordels. Deze worden aan de kraan vastgemaakt en hierdoor kunnen zij met een gerust hart de hoogte in.

valbeveiliging

Prettig werken zonder hinder te ervaren van de gordels

Onze valbeveiliging, hebben wij besteld op de website van: g4ssafetysolutions.be. Hier kun je namelijk een uitstekende kwaliteit vinden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dat is ook de reden waarom ik mijn bericht achter laat op dit blog dat vol staat met aan te raden adressen. Tevens vind je hier ook veel spullen voor andere soorten beroepen waarbij je te maken krijgt met risico’s. 

Enfin, wij werken met veel plezier met ons spullen. Deze zijn prima om te dragen en eenvoudig te gebruiken. Het zou natuurlijk lastig zijn als je werkzaamheden verhindert worden door de verplichte gordels die je moet dragen. Kortom, neem eens een kijkje op deze website. Hier heb je zelfs de mogelijkheid om artikelen te huren voor als je maar een tijdelijk gebruik wit maken van een van de benodigdheden die je hier kunt vinden.

valbeveiliging