Planning software handig om te gebruiken in je bedrijf

Handig om te gebruiken, planning software waarin jij je werkbonnen en andere planning kwijt kunt. Geen geklungel meer met sheets die je vaak zelf nog in bijvoorbeeld Excel moet maken en waar je allerlei berekeningen aan moet koppen. Gewoon alles invullen in de software die je kunt vinden via de Simple Simon app en je hebt alles heel handig bij elkaar!

Overal bereikbaar met de planning software

Wanneer je gebruik maakt van de planning software via de Simple Simon app dan kan je niet alleen heel makkelijk een werk bon inplannen maar je kunt ook nog heel goed zien waar jouw personeel zicht bevindt. In de software zit namelijk een gps-systeem ingebouwd. Zo kan je, wanneer je een klus binnenkrijgt, heel makkelijk zien waar je medewerkers zitten en wie er eventueel het dichtstbij in de buurt zit.

Simple Simon app zorgt voor veel ontlasting

Omdat de Simple Simon app alles heel nauwkeurig bijhoudt heb je zelf niet veel dingen waar je rekening mee hoeft te houden. Het is namelijk zo dat je daardoor afspraken niet meer kunt vergeten. Je krijgt er namelijk een email of een ander soort melding van wanneer het op de datum en tijd van je afspraak aan gaat. Niet alleen jij, maar ook je andere werknemers kunnen daar een melding van krijgen wanneer jij dit op de juiste manier hebt ingesteld.

Iedereen zijn of haar eigen planbord

Het meest handig aan de Simple Simon app is dat je voor elk personeelslid een eigen planbord kunt maken. Daarop kan je precies instellen wat er wel of wat er niet gezien mag worden door een andere gebruiker. Zo kun je het dus helemaal personaliseren.

Hoe werkt de Simple Simon applicatie?

Je kunt op de website van Simple Simon zien hoe mooi de applicatie werkt. Je kunt hem zelfs gratis proberen. Zo krijg jij een goed beeld van wat de software allemaal kan en hoe gemakkelijk jij het kunt gaan krijgen wanneer je ervan overtuigd bent dat het goed is om deze software binnen jouw bedrijf te gaan gebruiken. 

Zo kun je bijvoorbeeld jouw Simple Simon app heel makkelijk koppelen aan het boekhoudpakket wat jij al afneemt. Simpel Simon heeft namelijk wel meer dan vijftig integraties waarmee het gekoppeld kan worden. Superfijn en makkelijk vind je niet?

Waar kan je de Simple Simon app vinden?

Je kunt de Simple Simon app vinden in de appstore van je telefoon. Zowel voor Android als voor IOS is hij daarin te vinden. Je kunt de App niet alleen op je telefoon zetten maar ook op je tablet mocht je het toch liever wat groter kunnen zien. Je bent met de Simple Simon app dus echt van alle gemakken voorzien. Je bent er zeker van dat je met de Simple Simon app de beste planning software in tijden in handen hebt.