Wat akoestiek konden wij wel gebruiken

Een rustgevende akoestiek is waar je graag in werkt. Eenmaal een ervaring te hebben met deze heuse rustgeving op mij werkplek ben ik op het idee gekomen dat dit verhaal niet mag ontbreken op mijn site. Ik heb van mijn werkgever de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar een adres waar ik een schilderij en een lamp kan bestellen voor ons nieuw aangemeten werkplek. En deze opdracht is dan ook zeker geslaagd!

Hier haal je als werkgever een hoop voordeel uit

Een aannemer die aan de gang was bij ons attendeerde ons op het feit dat akoestiek een goede investering is als je met meerdere mensen in één ruimte aan het werk bent. En daarom hebben wij besloten om deze klus te bewaren tot de ruimtes klaar zijn. Enige weken hebben wij een bestelling gedaan en toen alles op zijn plaats aanwezig was konden wij direct al merken dat het een aangename sfeer had. Dit zijn wel goede ideeën om ervoor te zorgen dat je op een prettige manier kunt werken. En daarom zal ik andere werkgevers dit zeker aanraden omdat dit ook een goede invloed heeft op het functioneren van je werknemers. Neem daarom eens een kijkje op de site om te zien wat ik bedoel met mijn ervaring.